arrow

Inschrijven

Stap 1... Bepaal in welke speelsterkte je valt. Bepaal vervolgens waar en wanneer je wilt meedoen. Je kunt net zo vaak meedoen als je zelf wilt.

Stap 2... klik op e button "Inschrijven Hier". Vul de gevraagde gegevens in en verzend het formulier. Je krijgt direct een mail toegestuurd.

Stap 3... Deze e-mail is bevestiging van deelname voor het/de toernooi(en) waarvoor je hebt ingeschreven. Voor Nederlandse deelenemers wordt het inschrijfgeld via een éénmalige automatische incasso van je rekening afgeschreven. Belgische deelnemers krijgen een aparte factuur.

Stap 4... See u @ the beach. De vrijdag voor het toernooi staan de schema's online. Zorg wel dat je 30min voor aanvang van je eerste wedstrijd aanwezig bent. Als jij te laat bent kunnen de wedstrijden in jouw poule niet beginnen en loopt het hele programma uit. Let op: Teams die, zonder melding vooraf, 30 minuten voor aanvang eerste wedstrijd nog niet aanwezig zijn lopen het risico dat hun plaats wordt ingenomen door een team dat op de wachtlijst staat.

LET OP!

Per toernooi sluit de inschrijving op de dag ervoor om 15.00 uur.

Problemen bij het inschrijven? Laat het ons weten!

ITF €15,00 p.p. Senioren €15,00 p.p. Jeugd €8,00 p.p. BBQ €12,50

24 juni Ouddorp 't Gorsje ITF, Pro Advanced en Fun
25 juni Ouddorp 't Gorsje ITF Alleen ITF
8 juli juni Zandvoort Mango's beachbar ITF, Pro Advanced en Fun
9 juli Zandvoort Mango's beachbar Alleen ITF
Ja
Nee

* Deze velden zijn verplicht.
Volg ons op Facebook