Active Tennis inschrijven nieuw seizoen tennislessen 2020

 

INSCHRIJVEN ZOMERLESSEN 2020

Op naar de competities en de zomer! Inmiddels zitten we midden in het storm seizoen en is de winter eigenlijk nooit echt goed doorgekomen. Dan maar snel naar een heerlijk voorjaar, hierbij komt de kans om je in te schrijven voor de tennislessen voor het zomerseizoen 2020. Het streven voor de eerste lessen zal in de week van maandag 30 maart zijn. Het zomerseizoen zal lopen tot begin oktober. Inschrijven kan op de website of een antwoord met beschikbaarheden en voorkeuren op deze mail.

www.activetennis.nl/inschrijfformulier-active-tennis

Kijk hierbij goed naar je vereniging welke dag we daar zullen lessen. Als het iedereen lukt om op tijd in te schrijven, dan is mijn streven om een week voor je eerste lesmoment je dag en tijd door te geven. Wees er snel bij, want is de avond vol, dan zal er moeten uitgeweken worden naar een ander moment.

Gelieve in te schrijven voor 8 Maart 2020.

 

ACTIEVE TRAINERS

Zoals velen van jullie al zullen hebben gehoord, zal Jasper Smit stoppen met lesgeven binnen onze tennisopleiding, hij was met name werkzaam op LTC Zierikzee. Hij gaat zijn eigen tennisschool uitbreiden naar andere verenigingen in de omgeving Walcheren. Wij bedanken hem zeer voor zijn werkzaamheden de afgelopen jaren en wensen hem veel succes in deze nieuwe uitdaging. Wel zal hij actief blijven tijdens ons tenniskamp naar Vlijmen, waar hij hoopt ook de nodige jeugd mee te kunnen nemen vanuit zijn tennisschool. Voor LTC Zierikzee zal er dus wat veranderen. Dennis Helleman, Ferry Sonnemans en Johnny Quaak waren ook al werkzaam op de club en zullen door het vertrek van Jasper, vaker op de club aanwezig zijn. Het team van leraren op Schouwen-Duiveland zal de komende zomer ook bestaan uit dit drietal.

 

INSCHRIJVEN TENNISKAMP VLIJMEN 2020

Tijdens het ATT tenniskamp komen trainen, wedstrijden en recreatie samen.

Jaarlijks organiseert Active Tennis Tennisopleiding (ATT) een tenniskamp voor de tennisjeugd van 8 t/m 18 jaar en is toegankelijk voor iedere speelsterkte. Tijdens het kamp is de rode draad 'tennis'. De achterliggende gedachte gedurende de week is van de jeugdspeler op een leuke en ontspannen manier een betere tennisser te maken. ATT doet dit door het vinden van een positieve combinatie tussen trainen, wedstrijden en recreatie.

Het week tenniskamp vindt sinds jaar en dag plaats op het prachtige tennispark Ltc De Hoge Heide in Vlijmen. De goede samenwerking met Ltc De Hoge Heide zorgt ervoor dat ATT jaarlijks terugkeert met een superkamp!

DATUM: 12 juli t/m 18 juli 2020

Schrijf je nu in via de site van Active Tennis:

http://www.activetennis.nl/tenniskamp/home

 

Met vriendelijke groet,

Team Active Tennis 

                                   

PARTNERS IN DE SPORT:

INTERSPORT ZIERIKZEE

COREC Metaal Recycling

Synchro Wonen       

ATMANA bouwkundig adviesbureau

Pannekoekenmolen De Graanhalm

Tecnifibre

Naar het overzicht