Nieuws

Sponsor Intersport Zierikzee ACTIE!!!

Geschreven op

'Exclusieve korting bij onze sponsor Intersport Zierikzee voor leden van onze tennisopleiding Active Tennis Tennisopleiding! Ontvang 20% van je totale aankoop bedrag terug in een waardebon. Maak snel een afspraak via https://www.intersport.nl/winkelen-op-afspraak.html en profiteer van deze exclus... Lees meer »

Tennisles hervatten na sneeuwval en voorjaarsvakantie

Geschreven op

Beste tennissers, vanaf maandag 22 februari hervatten we, na flinke sneeuwval en de vakantie, de winterlessen reeks weer. Nog een aantal groepen moeten nog enkele weken volgen of inhalen. Veel plezier met jullie laatste lessen! Lees meer »

Tennisles hervatten na de kerstvakantie!

Geschreven op

Beste Tennissers, Voor iedereen allereerst de beste wensen en een sportief en gezond 2021! 4 Januari hervatten we de tennislessen weer. Voor sommige volgens schema, voor anderen aangepast i.v.m. de corona maatregelen die t/m 19 januari van kracht zijn. Lees meer »

Update Corana virus

Geschreven op

https://www.knltb.nl/nieuws/2020/10/corona-update-competities-stopgezet-vrij-spelen-en-training-blijft-mogelijk/ Lees meer »

Update Corona virus en tennis

Geschreven op

https://www.knltb.nl/nieuws/2020/04/maatregelen-verlengd-sportclubs-blijven-dicht-tm-28-april/ Lees meer »

Update Corana virus

Geschreven op

https://www.knltb.nl/nieuws/2020/03/tennis-en-het-coronavirus/ Lees meer »

Active Tennis inschrijven nieuw seizoen tennislessen 2020

Geschreven op

INSCHRIJVEN ZOMERLESSEN 2020 Op naar de competities en de zomer! Inmiddels zitten we midden in het storm seizoen en is de winter eigenlijk nooit echt goed doorgekomen. Dan maar snel naar een heerlijk voorjaar, hierbij komt de kans om je in te schrijven voor de tennislessen voor het zomerseizoen 2... Lees meer »

Contract met ltc zierikzee

Geschreven op

Maandagavond 26-2-2018 tijdens de Algemene Ledenvergadering van LTc Zierikzee heeft Johnny Quaak de overname van ATT bekend gemaakt, zich voorgesteld en het contract met LTC Zierikzee getekend. Veel leuke plannen voor het komende jaar! Op naar een prachtig tennisseizoen! Lees meer »

Active Tennis nieuws!

Geschreven op

Nieuwsbrief Active Tennis In deze nieuwsbrief Inschrijven zomerlessen Nieuw Cardiotennis bij ATT Bal en Slag / Maak kennis met tennis Open dagen Tenniskamp 2018 gaat door! Toernooien binnenkort Even voorstellen! Beste tennissers, vanaf 2018 neem ik het racket van Ronald van Slooten over en kom ik... Lees meer »

Johnny quaak nieuw gezicht att

Geschreven op

Wie is Johnny Quaak? Vanaf 2018 neem ik het racket van Ronald van Slooten over en kom ik als nieuw gezicht bij ATT. Mijn naam is Johnny Quaak, eigenaar van Tennisopleiding Just All Your Tennis, tennisser uit Burgh Haamstede en woonachtig te Kamperland. Lees meer »