Nieuws

4 december Zwarte Pieten Tennis

Geschreven op

Op 4 december komt zwarte Piet tennissen in Sportcentrum Onderdak! Er is een clinic van 14u30 tot 1530 en clinic 2 is van 1530 tot 16u30. Tijdens deze clinics kunnen alle kids kennis maken met tennis en tennissen met de Tennis Piet! Iedereen is welkom, lid of geen lid, les of geen les. Lees meer »

Leuke Jeugd toernooitjes bij LTC Zierikzee!

Geschreven op

Op zondag 24 november organiseert LTC Zierikzee een enkeltoernooi: Event Rood (6 t/m 9 jaar) Event Oranje (7 t/m 11 jaar) Event Groen (10 t/m 12 jaar) Categorie 11 t/m 14 jaar Categorie 11 t/m 18 jaar. Zondag 8 december organiseren we een mixtoernooi voor categorie 11 t/m 14 jaar en categorie 11... Lees meer »

ATT Kids pakken prijzen in Oost Souburg!

Geschreven op

Deze week zijn een aantal kids in Oost-Souburg actief geweest. Uiteraard zijn we weer bere-trots op deze kanjers! De prestaties van Freek, Kimberly, Thijs, Niels en Elke zijn aan het eind beloond met grote bekers! En terecht! Gefeliciteerd met jullie overwinningen!! Grote Klasse! Lees meer »

Start Winterlessen 7 oktober!

Geschreven op

Het zomer seizoen is ten einde! We hebben weer een heerlijke tenniszomer gehad. Op 7 oktober beginnen de winterlessen weer van ATT. Net als vorige jaar gaan we ook dit jaar zowel binnen als buiten lesgeven gedurende de gehele winter. Lees meer »

TV Scelveringhe kiest voor ATT

Geschreven op

Vanaf vandaag is het officieel, ATT gaat volgend seizoen ook lesgeven op TV Scelveringhe in Renesse! Uiteraard zijn wij als ATT daar enorm trots op. Met de komst van ATT hopen we in Renesse het jeugdtennis weer een nieuwe impuls te geven. Lees meer »

Inschrijven voor de winterles kan tot 1 oktober!

Geschreven op

Nog even en dan zijn echt alle zomerlessen voorbij en kunnen we ons opmaken voor een prachtige tennis winter. Vele van jullie hebben deze zomer en/of afgelopen winter tennislessen gevolgd bij ATT. Nu de wedstrijdperiode en het zomerseizoen weer bijna afgelopen zijn, kunnen we nu de technische fas... Lees meer »

Binnen of Buiten les, beide opties kan!

Geschreven op

Het lijkt wel of de herfst zijn intrede heeft gemaakt. Tijd om na te denken over de wintertennislessen! Vanaf 1 september is de inschrijving voor de winterlessen weer open. Om deze winter aan de nodige tennisvitamine te komen zijn er twee opties, buiten lessen bij LTC Zierikzee of TV Duiveland of... Lees meer »

start tennislessen 12 augustus

Geschreven op

Volgende week starten overal de tennislessen weer! Ook op LTC Zierikzee. De planners van het veteranen toernooi hebben rekening kunnen houden met onze lestijden. Alleen op de maandag wordt er door Jasper en Ronald tot 1730 getraind. Lees meer »

Tropisch tennis weer!

Geschreven op

Vandaag en morgen, 18 en 19 juni, de eerste tropische dagen van het jaar! De tennislessen gaan gewoon door maar neem wat te drinken mee, petje of zonneklep. Gisteren zijn we belaagd door de muggen dus een muggen stick is geen overbodige luxe! Lees meer »

KidsToss Scharendijke

Geschreven op

Wil je ook Fun, plezier en lol maken op het tennispark? Kom dan naar de Kidstoss in Scharendijke! Lees meer »