Nieuws

Jeugd toernooi TV Scelveringhe!!

Geschreven op

TV Scelveringhe, de tennisvereniging in Renesse, organiseert dit jaar voor het eerst het Jeugdtoernooi Kidsweek Renesse van woensdag 30 april t/m zaterdag 3 mei. Dit toernooi vindt plaats in de Kindervakantieweek, een week waarin van alles te doen is in Renesse. Lees meer »

Spelletjesavonden op T.V. Duiveland

Geschreven op

T.V. Duiveland organiseert 1 keer per maand een spelletjesavond! En super gezellig, leuke activiteit voor de jeugd. Er worden dan allerlei spelletjes gedaan op de baan met en zonder racket en bal. Op deze super avond kunnen ook kinderen van andere verenigingen komen om mee te doen! Lees meer »

ATT Nieuwsbrief!

Geschreven op

Deze keer in de ATT nieuwsbrief: Inschrijving zomertraining 2014 Den Haene nu ook ATT vereniging! Veel tennis de komende tijd op Schouwen-Duiveland Tenniskamp Vlijmen 13 t/m 19 juli 2014 ATT op het strand Profdagen groot succes! Bekijk de volledige nieuwsbrief! Lees meer »

ATT komt ook lesgeven op Ltc Den Haene

Geschreven op

Vanaf 11 april gaat Active Tennis Tennisopleiding (ATT) nu ook lesgeven op Ltc Den Haene. Naast Ltc Zierikzee, Ltc Scharendijke, Tv Duiveland, Ltc Bru-Ten en Ltc Scelveringhe, nu ook Ltc Den Haene! Uiteraard zijn wij als ATT daar enorm trotsop. Lees meer »

Programma Profdagen bekend!

Geschreven op

Volgende week is het zover, woensdag, donderdag en vrijdag beleef je het leven van een proftennisser. Zoals je waarschijnlijk wel weet bestaat het leven van een proftennisser niet uit tennistraining alleen. In deze 3 dagen laten we je zien wat er allemaal nodig is om te tennissen op het hoogste n... Lees meer »

Beleef het leven van de tennis Prof @ltc Zierikzee

Geschreven op

Leven als een prof @ltc Zierikzee" Ben jij tussen de 8 en 17 jaar oud en heb je zin om als een echte prof te trainen, schrijf je dan in voor de profdagen! Op 5,6 en 7 maart organiseren wij op LTC Zierikzee de Profdagen met als Thema "Leven als een Prof" Wil je meer informatie? Lees meer »

Inschrijving zomerlessen is open!

Geschreven op

Afgelopen week stond in het teken van het WDTT op LTC Zierikzee! Vele leerlingen hebben zich daar van zijn/haar beste kant laten zien. Ik heb genoten van de wedstrijden, het fanatisme maar ook de gezelligheid! Zoals ieder jaar start de inschrijving van de zomerlessen direct na het WDTT. Lees meer »

Winter Dikke Toren Toernooi 2014!

Geschreven op

Over 3 weekjes is het weer zover. Het WDTT in Zierikzee. Het toernooi wordt met het jaar groter. Met 224 deelnemers die zich nu hebben ingeschreven lijkt het erop dat er records gesneuveld gaan worden. Op vrijdag is er een super gezellige feestavond met dit jaar 80's als thema. Lees meer »

Toernooien zijn leuk!

Geschreven op

Afgelopen kerstvakantie hebben veel kinderen en senioren worden meegedaan aan verschillende toernooien in de regio. Met wisselende successen, de wedstrijden zijn niet allemaal winnend afgesloten maar jullie hebben wel weer ervaring opgedaan wat je weer kan meenemen naar de volgende wedstrijd. Super! Lees meer »

Zwarte piet bouwt een feestje!

Geschreven op

Wat een Feest! Op woensdag 4 december was het dan zover! ATT zwarte pieten tennis! Wat is er nu leuker dan tennissen met zwarte pieten? Aan de ATT zwarte pieten clinic deden zo'n 35 kinderen mee. Met muziek, spel, tennis en uiteraard pepernoten was het een groot succes! Lees meer »