Nieuws

Aruba

Geschreven op

Hallo tennisvrienden, Zoals jullie wellicht gehoord hebben, gaan wij komende zomer met ons gezin verhuizen naar Aruba. Een lang gekoesterde wens komt voor ons uit. Het plan is om een online business coaching bedrijf op te zetten waarbij we ons richten op vrouwen die een doorbraak nodig hebben. Lees meer »

Bal & slag 2017

Geschreven op

Vanaf 7 april gaan we weer van start met een nieuwe editie van Bal&slag bij LTC Zierikzee. Bij Bal & slag geven wij de kinderen de gelegenheid om op een leuke, speelse wijze kennis te maken met tennis. Elk jaar doen hier zo'n 30 tot 40 kinderen. Lees meer »

ITF Zandvoort

Geschreven op

ITF Zandvoort 2016 Afgelopen weekend hebben op het strand van Zandvoort twee ITF toernooien gehad en een Advanced poule waar gestreden werd om een ticket naar Aruba. Gino van Catshoek en Hans Hartigh gingen er met deze fantastsche prijs vandoor. Lees meer »

JeugdTennis toernooi in Zeeland!

Geschreven op

Maandag 25 april 2016 tot en met vrijdag 29 april wordt er weer een super gaaf toernooi georganiseerd "Jeugdtoernooi Kidsweek Renesse 2016” !!! Dit tennistoernooi wordt georganiseerd door Tennisvereniging LTC Scharendijke. Je kunt je inschrijven voor de leeftijdscategorieën t/m 12, 14 en 17 jaar. In Lees meer »

ATT tenniszomer 2016

Geschreven op

Inschrijving zomer lessen 2016 De inschrijving voor de tennislessen voor de zomer 2016 is weer open. Leden van de verenigingenkunnen zich inschrijven via deze Link. Op de website staat op welke dagen we waar lesgeven! We hopen alle inschrijvingen voor 18 maart binnen te hebben zodat we nog even d... Lees meer »

Pieten komen tennissen bij ATT!

Geschreven op

Zie je je ook al met een van de Pieten tennissen? Word je daar ook zo blij van? Dan heb ik goed nieuws; Ik heb gehoord dat woensdag 2 december zwarte Piet bij Laco komt om mee te tennissen met de kinderen. Vanaf 13u00 organiseren we een tennis instuif voor alle kinderen, lid of geen lid, jong en... Lees meer »

Krukeltoernooi 10 juni t/m 13 juni!

Geschreven op

Krukeltoernooi! Yes, er is weer een leuk toernooi! LTC Bru-ten organiseert voor de jeugd het "KRUKEL-toernooi". De inschrijving is inmiddels geopend. Het toernooi vindt plaats in de periode 10 juni t/m 13 juni. Dit betreft een open jeugd toernooi, waarbij de kleinere tennissers in de leeftijd t/m... Lees meer »

22 februari tenniskids Rood en Oranje event

Geschreven op

Lees meer »

Open Jeugdtoernooi @ Ltc Zierikzee

Geschreven op

OPEN JEUGDTOERNOOI (19 – 22 FEBRUARI) BIJ LTC ZIERIKZEE Van donderdag 19 februari t/m zondag 22 februari organiseert LTC Zierikzee (buiten) een open jeugdtoernooi. Je kunt je inschrijven voor enkelspel en/of dubbelspel in de categorieën 10 – 12 jaar, 11 – 14 jaar en 11 – 18 jaar. Op de vr Lees meer »

Cardiotennis, moet je doen!

Geschreven op

ATT heeft als goede voornemen om in januari te starten met cardiotennis. Een relatief nieuw concept en uniek op Schouwen-Duiveland. Met mijn achtergrond als fysiotherapeut weet ik hoe belangrijk verantwoord trainen is. Wat is CardioTennis? Lees meer »