Nieuws

Voorjaarscompetitie nu al inschrijven!

Geschreven op

Jullie willen toch ook weer competitie spelen in het voorjaar? Je kan je nu alweer opgeven voor de Worldtour 2015 Voor de World Tour rood, oranje en groen (jeugdcompetitie t/m 12 jaar) kan weer ingeschreven worden. Rood en oranje speeldagen op zondag zijn 8 maart, 6 april, 3 mei, 7 juni, 5 juli,... Lees meer »

Inschrijving Winterlessen is open!

Geschreven op

Nog even en dan zijn echt alle zomerlessen voorbij en kunnen we ons opmaken voor een prachtige tennis winter. Vele van jullie hebben deze zomer en/of afgelopen winter tennislessen gevolgd bij ATT. Nu de wedstrijdperiode en het zomerseizoen weer bijna afgelopen zijn, kunnen we nu de technische fas... Lees meer »

Mini-maxi toernooi

Geschreven op

Om je aan te melden voor het Mini-Maxi toernooitje op ZATERDAG 6 september. Inmiddels hebben zich al 11 koppeltjes opgegeven, maar er kunnen er nog meer bij. We zoeken met namenog kinderen in de leeftijd 7-8-9-10 jaar. Leeftijd van de Maxi is wel interessant (om te weten), maar niet belangrijk! Lees meer »

Mini kamp en weekend toernooi op LTC Zierikzee

Geschreven op

Mini kamp @ltc Zierikzee!! In het weekend van 30 & 31 augustus organiseert LTC Zierikzee een open jeugdtoernooi voor mix- en dubbelspel. Je kunt je inschrijven voor de categorie 11- 14 jaar en 11 – 18 jaar. Op het terrein van onze vereniging kun je dan samen met je maatje overnachten in je eigen... Lees meer »

Krukel toernooi! Schrijf je snel in!

Geschreven op

Bru-Ten organiseert voor de jeugd in de periode 10 t/m 14 juni het "KRUKEL-toernooi". Ditbetreft een open jeugd toernooi, waarbij de kleinere tennissers in de leeftijd t/m 8 "categorie rood" en in de leeftijd t/m 10 "categorie oranje" in kunnen schrijven via www.tenniskids.toernooi.nl. Lees meer »

O zo speel je dubbels....

Geschreven op

Wil je ook nog inspiratie voor aanstaande zaterdag tijdens de competitie wedstrijden? Bekijk dit filmpje en laat je inspireren! Veel plezier en succes zaterdag en zondag tijdens de competitie! Lees meer »

District jeugd kampioenschappen

Geschreven op

Lees meer »

Open Jeugdtoernooi Renesse

Geschreven op

In de eerste week van de meivakantie wordt in Renesse het 4-daagse jeugdtoernooi Kidsweek Renesse georganiseerd van woensdag 30 april tot en met zaterdag 3 mei. Er wordt gespeeld in de categorieën groen 10 tm 12 en geel 11 tm 14 en tm 17 jaar. Lees meer »

Thema feestavond ATT tenniskamp bekend!

Geschreven op

De voorbereidingen voor het ATT tenniskamp zijn in volle gang. Ook dit jaar is er weer een Bonte avond! Het thema van deze avond is: Regenboog! Dus haal je kleurige shirts, mutsen, brillen, pruiken maar uit de kast! We verwachten dat ieder kind, die mee gaat met ATT, meedoet aan deze super knotsg... Lees meer »

Schooltennis bij 't Staepel'of in Renesse

Geschreven op

Om TV Scelveringhe in Renesse onder de aandacht de te krijgen van de jeugd hebben we gisteren een super leuke tennisochtend georganiseerd voor de kids van groep 1 t/m 6. Wat een leuke activiteit! Om een vervolg te geven aan de schooltennis clinic hebben de kinderen de mogelijkheid om op maandag t... Lees meer »