Tarieven winter 2023/2024

De lesprijs is € 43,- per 50 min. De les prijs wordt altijd gedeeld door het aantal leerlingen. We streven ernaar om de door jullie gewenste groepsgrootte in te vullen. De binnenlessen worden in het LACO sportcentrum of sportcentrum Westerschouwen gegeven. Bij binnenlessen, in de winter, komt de huur van de tennisbaan hier nog bij. Deze is zo'n €19,50 per uur (seizoen 2023/2024). De lessen starten in de zomer periode begin april en in de winter periode eind oktober. Tijdens de schoolvakantie worden er geen lessen gegeven. Het zomerblok duurt 16-18 weken. Om buiten les te krijgen moet je wel lid zijn van de vereniging waar je les wilt hebben. Wanneer de weersomstandigheden het niet toelaten om op de buitenbanen te lessen is de eerste inhaal les voor de leerling de tweede voor de trainer de derde voor de leerling en de vierde voor de trainer. Deze regel hanteren we als het binnen de zomer-of winterperiode niet haalbaar meer is om alle lessen in te halen. De trainers streven dus naar een volledig lesblok.

In de winter is er ook een mogelijkheid om buiten te lessen. Deze lessen worden gegeven op LTC Zierikzee en TV Duiveland. Overdag kan daarbij ook op TC Westerschouwen. Wil je hier gebruik van maken moet je wel lid zijn van deze verenigingen. Je kan natuurlijk ook alleen winter lid worden!

Maandelijke betalingen voor je tennisles:

Deze zomer is het voor het eerst mogelijk om maandelijks te betalen voor je tennislessen. Je deelt dan je factuur door 5, maakt een periodieke betaling aan bij je bank voor 5x en klaar is Kees. Een kind kan de was doen. Uiteraard is betaling in 1 keer ook mogelijk.

Prijs indicatie voor de 18 tennislessen van het zomerseizoen bij 5 maandelijkse betalingen:

Betaling per maand (5x) 30 minuten 50 minuten
6 leerlingen   € 25,80 p.p.p.m
4 leerlingen   € 38,70 p.p.p.m
2 leerlingen € 46,44 p.p.p.m € 77,40 p.p.p.m
Prive € 92,88 p.m € 154,80 p.m

  
Bij meer of minder leerlingen wordt het eindbedrag gedeeld door het aantal leerlingen. Een lesuur is 50 min. Maar ook hier kan overleg met elkaar van afgeweken worden naar bijvoorbeeld 40 of 60 minuten.
We streven ernaar om de door jullie gewenste groepsgrootte in te vullen maar in de praktijk blijkt dit niet altijd mogelijk. Alvast bedankt voor jullie begrip.


Soorten Tennistraingen

Informatie over de soorten tennistrainingen vind je bij Trainingen 

Klik hier om in te schrijven voor tennisles

Voor beginners zijn tennisrackets aanwezig.