ATT Tenniskamp

Tijdens het ATT tenniskamp komen trainen, wedstrijden en recreatie samen

Jaarlijks organiseert Active Tennis Tennisopleiding (ATT) een tenniskamp voor de tennisjeugd van 8 t/m 18 jaar en is toegankelijk voor iedere speelsterkte. Tijdens het kamp is de rode draad 'tennis'. De achterliggende gedachte voor de jeugd, gedurende de week, is op een leuke en ontspannen manier een betere tennisser te maken. ATT doet dit door het vinden van een positieve combinatie tussen trainen, wedstrijden en recreatie.

Het tenniskamp vindt sinds jaar en dag plaats op het prachtige tennispark LTC De Hoge Heide in Vlijmen. De goede samenwerking met LTC De Hoge Heide zorgt ervoor dat ATT jaarlijks terugkeert met een superkamp!

Ga jij dit jaar ook met ons mee op kamp?
Super, je wil dit kamp namelijk niet missen!

Op LTC De Hoge Heide speel je mee met het Kresco Open toernooi. Er wordt in poules of met een verliezers ronde gespeeld dus je speelt meerdere wedstrijden. Op woensdag maken we een super cool uitstapje. Iedere avond wordt er een leuke activiteit op het tennispark georganiseerd, altijd goed voor een feestgevoel! Kortom ben je tussen de 8 en 18 jaar oud en heb je zin in een week trainen, wedstrijden spelen en lol, schrijf je dan nu in!

Inschrijven tenniskamp