JeugdTennis toernooi in Zeeland!

Maandag 25 april 2016 tot en met vrijdag 29 april wordt er weer een super gaaf toernooi georganiseerd  "Jeugdtoernooi Kidsweek Renesse 2016” !!! Dit tennistoernooi wordt georganiseerd door Tennisvereniging LTC Scharendijke.

Je kunt je inschrijven voor de leeftijdscategorieën t/m 12, 14 en 17 jaar. Inschrijven via: www.toernooi.nl  Doe dat snel, want de inschrijving sluit op 17 april !
Naast de locale deelnemers komen er ook spelers van tennisvereniging LTC Bloemendaal met 37 enthousiaste tennissers ! Dus wil je een keer je krachten meten met kinderen uit de randstad? Schrijf je snel in!

Wil je meer weten of je inschrijven voor dit gave toernooi kijk dan op toernooi.nl of www.ltcscharendijke.nl.

Voor Tenniskids Oranje is er een Oranje Event op donderdag 28 april op de tennisbanen van TC Scelveringhe in Renesse. Ook hiervoor kun je je inschrijven via www.toernooi.nl of stuur een mailtje naar tomvantienen@gmail.com. Vergeet niet je KNLTB bondsnummer, geslacht en leeftijd er bij te vermelden.

Op 2 mei 14:00 verzorgt ATT een tennisclinic op TV Scelveringhe, zorg dat je erbij bent!


Let op: reserveer vast in je agenda: op 17,18 en 19 juni is er een minikamp op LTC Zierikzee georganiseerd door ATT. Zorg dat je er bij bent! Voor informatie: www.activetennis.nl en voor inschrijven:  www.toernooi.nl


 

 

Naar het overzicht