Active Tennis nieuws!

Nieuwsbrief Active Tennis

In deze nieuwsbrief

Inschrijven zomerlessen
Nieuw Cardiotennis bij ATT
Bal en Slag / Maak kennis met tennis
Open dagen
Tenniskamp 2018 gaat door!
Toernooien binnenkort
 
Even voorstellen!

Beste tennissers, vanaf 2018 neem ik het racket van Ronald van Slooten over en kom ik als nieuw gezicht bij ATT. Mijn naam is Johnny Quaak, eigenaar van Tennisopleiding ‘Just All Your Tennis’, tennisser uit Burgh Haamstede en woonachtig te Kamperland. Van oorsprong kom ik uit het Schouwse deel van het eiland. Ik ben als jeugdspeler van TC Westerschouwen naar LTC Zierikzee vertrokken, om daarna via de Lobbelaer te Zevenbergen weer terug te keren naar ons Eiland. Hier ben ik inmiddels al meer dan 15 jaar werkzaam in Burgh-Haamstede en op Serooskerke sinds de laatste 5 jaar.

Toen Ronald mij vertelde over zijn vertrek, leek mij het een fantastische kans om mij te gaan bemoeien met het tennis op Schouwen Duiveland. Met het ATT team, alle verenigingen te voorzien van trainingen en helpen bij de organisaties van activiteiten. Inmiddels na vele gesprekken met Ronald en zijn trainers en alle verenigingen op het eiland is het dan zover.

Namens het ATT team zien we jullie graag weer op de banen!

Veel tennis plezier!
 
Inschrijven zomerlessen

Op naar de competities en de zomer!!! Hoewel het buiten nog stevig aan het vriezen is, komt hierbij de kans om je in te schrijven voor de tennislessen voor het zomerseizoen 2018. Hierbij willen we starten net na Pasen, de eerste lesdag zal dus dinsdag 3 April worden. Het zomerseizoen zal lopen tot begin Oktober. Inschrijven kan op de website www.activetennis.nl Kijk hierbij goed naar je vereniging welke dag we daar zullen lessen. Als het iedereen lukt om op tijd in te schrijven, dan is mijn streven om een week voor je eerste les moment je dag en tijd door te geven. Wees er snel bij, want is de avond vol, dan zal er moeten uitgeweken worden naar een ander moment.

 
Nieuw Cardiotennis bij ATT

NIEUW!!! CARDIOTENNIS Vanaf April is het mogelijk je in te schrijven voor een gevarieerd programma CardioTennis. Bij CardioTennis train je in een groep van max 6 sporters en werk je aan je eigen doelstellingen. Een doel kan zijn om je gewoon fit te blijven voelen, of juist het verbeteren van je conditie en het verbranden van calorieën. Met een hartslagmeter is het gemakkelijk te monitoren in welke specifieke hartslagzone (65-85%) je aan het trainen bent. Met mijn achtergrond als loop- en conditietrainer en fitnessinstructeur weet ik hoe belangrijk verantwoord trainen is. Een CardioTennisles duurt ongeveer een uur. De gehele training werken we met racket en bal. Dit maakt elke CardioTennisles weer tot een uitdaging. Onder leiding van de tennistrainer en een uitdagend circuit of bootcamp programma werken we naar grensverleggende prestaties. Deze CardioTennis momenten worden gepland buiten de aangeboden lesblokken van ATT. Voor meer informatie mail (info@activetennis.nl) of bel gerust (0642802900).

 
Bal en Slag / Maak kennis met tennis

Binnenkort zullen er op de verenigingen weer verschillende aanbiedingen per vereniging komen voor de jeugd om te gaan tennissen. Iedere club zal zijn aanbieding doorsturen naar de leden en scholen.

 
Open dagen

De aankomende periode zullen er op verenigingen ook weer kennismaking- of open dagen gehouden worden. Informeer bij je club wanneer deze plaats vinden en neem je vriend(in) of kennis mee naar de tennisbaan. Laat ze ervaren waarom juist jij zo geniet van de tennissport! Sommige verenigingen hebben namelijk ook mooie starters aanbiedingen!

 
Tenniskamp 2018 gaat door!

Ga jij dit jaar ook met ons mee op kamp? Super, je wil dit kamp namelijk niet missen! Op LTC De Hoge Heide speel je mee met het Kresco Open toernooi. Er wordt in poules of met een verliezers ronde gespeeld dus je speelt meerdere wedstrijden. We kamperen, trainen en spelen op het tennispark in Vlijmen. Op woensdag maken we een super cool uitstapje. Iedere avond wordt er een leuke activiteit op het tennispark georganiseerd, altijd goed voor een feestgevoel! Kortom ben je tussen de 8 en 18 jaar oud en heb je zin in een week trainen, wedstrijden spelen en lol, schrijf je dan nu in! De kamptrainers bestaat uit: Jasper, Ferry en Johnny! Voor informatie en inschrijven: www.activetennis.nl

 
Toernooien binnenkort

Vanaf 3 maart t/m 11 maart vinden op de banen van T.V. Duiveland te Nieuwerkerk de wedstrijden plaats van het jaarlijks terugkerende toernooi Winter Gruttepikkers. 12 t/m 18 maart vinden bij L.T.C. Zierikzee de clubkampioenschappen plaats. En zondag 25 maart een recreatietoernooi. 3 maart zal er voor de leden van L.T.C. Scharendijke een indoor toernooi georganiseerd worden in sportcentrum Westerschouwen.

Naar het overzicht