Johnny quaak nieuw gezicht att

Wie is Johnny Quaak?

Vanaf 2018 neem ik het racket van Ronald van Slooten over en kom ik als nieuw gezicht bij ATT. Mijn naam is Johnny Quaak, eigenaar van Tennisopleiding Just All Your Tennis, tennisser uit Burgh Haamstede en woonachtig te Kamperland. Van oorsprong kom ik uit het Schouwse deel van het eiland. Ik ben als jeugdspeler van TC Westerschouwen naar LTC Zierikzee vertrokken, om daarna via de Lobbelaer te Zevenbergen weer terug te keren naar ons Eiland. Hier ben ik inmiddels al meer dan 15 jaar werkzaam in Burgh-Haamstede en op Serooskerke sinds de laatste 5 jaar.

Toen Ronald mij vertelde over zijn vertrek, leek mij het een fantastische kans om mij te gaan bemoeien met het tennis op Schouwen Duiveland. Met het ATT team, alle verenigingen te voorzien van trainingen en helpen bij de organisaties van activiteiten. Inmiddels na vele gesprekken met Ronald en zijn trainers en alle verenigingen op het eiland is het dan zover.

Achter de schermen zijn we nu druk bezig om een planning neer te zetten per vereniging. Zeer snel zullen de mogelijkheden komen om in te schrijven op de verenigingen. De trainers Ferry Sonnemans, Jasper Smit, Jacco de Looff en waar nodig t/m half Juni nog Ronald van Slooten zullen actief blijven.

Namens het ATT team zien we jullie graag snel op de banen!

Veel tennis plezier!

Naar het overzicht