Elke en Niels winnaar WOTT t/m 12 jaar

Op zondag 6 januari hebben Elke en Niels beide hun finale gewonnen. Een knappe prestatie.
Om 11:00 moest Elke haar finale spelen tegen Maru Poppe. Elke had een wat trage start, nog voordat ze het wist was de eerste set voorbij 0-4. Maar met haar strakke backhand en haar goede spel wist ze toch de 2de naar zich toe te trekken, 4-1. Derde set wordt gespeeld om een super tie break. Hierin was Elke met een paar prachtige ballen duidelijk de sterkste. Al met al een mooie overwinning!
Niels kon, keurig op tijd, om 13:00 de baan op om zijn finale te spelen tegen Hugo Zaaijer. Niels begon zeer agressief aan zijn wedstrijd en wist de eerste set met 4-0 binnen te slepen. In de tweede set was Hugo minder snel te pakken. De rally werden langer, Hugo speelde aanmerkelijk beter dan in de eerste set. Hij haalde erg veel ballen en wist zo nu en dan het initiatief van Niels over te nemen. Maar Niels liet zich niet van zijn stuk brengen en knokte tot het laatste punt. Met 5-3 trok hij de laatste set naar zich toe.
Al met al zijn we als ATT bere-trots op de goede resultaten die tijdens de kerstvakantie zijn gehaald, Sascha en Demi Sjoemel toernooi gewonnen, Niels en Elke WOTT. Grote klasse, we zijn trots op jullie!

 

 

Naar het overzicht