Aruba Beachtennis tour 2014, ongekend spannend

Het Aruba beachtennis toernooi 2014 is na twee stops bizar spannend geworden.
Afgelopen weekend hebben we een prachtige editie gehad bij Fonk Beach in Scheveningen. Met 9 velden was het een druk bezocht toernooi. Maar liefst 91 wedstrijden zijn er gespeeld!
Bij de dames gaat de strijd om de reis naar Aruba tussen het Nederlandse duo Fleur van Haasteren - Margot van Doorn en het Belgische duo Natalie Verachtert - Linde Mues. Tijdens de eerste stop trokken de Belgische dames aan het langste eind maar in Scheveningen waren het de Nederlandse dames. Hierdoor is de stand na twee toernooien weer volledig in evenwicht! Op 30 augustus, tijdens de finale in Zandvoort, wordt duidelijk wie er naar Aruba mag afreizen!

Bij de Heren pro is de finale door weersomstandigeheden helaas nog niet gespeeld. Deze wordt dit weekend gespeeld. De strijd gaat hier tussen twee Belgische teams, Tom Beke - Joris Mees (winnaars 't Gorsje) en Joris de Weerdt en Brian Kaljou (finalisten 't Gorsje).

Het was wederom een super toernooi en we hopen jullie allen weer te ontmoeten op 30 augustus bij de mango's beachbar in Zandvoort.

 

 

Naar het overzicht