arrow

Nieuws

Tennisles hervatten na de kerstvakantie!

Geschreven op

Beste Tennissers, Voor iedereen allereerst de beste wensen en een sportief en gezond 2021! 4 Januari hervatten we de tennislessen weer. Voor sommige volgens schema, voor anderen aangepast i.v.m. de corona maatregelen die t/m 19 januari van kracht zijn. Lees meer »

Update Corana virus

Geschreven op

https://www.knltb.nl/nieuws/2020/10/corona-update-competities-stopgezet-vrij-spelen-en-training-blijft-mogelijk/ Lees meer »

Update Corona virus en tennis

Geschreven op

https://www.knltb.nl/nieuws/2020/04/maatregelen-verlengd-sportclubs-blijven-dicht-tm-28-april/ Lees meer »

Update Corana virus

Geschreven op

https://www.knltb.nl/nieuws/2020/03/tennis-en-het-coronavirus/ Lees meer »

Active Tennis inschrijven nieuw seizoen tennislessen 2020

Geschreven op

INSCHRIJVEN ZOMERLESSEN 2020 Op naar de competities en de zomer! Inmiddels zitten we midden in het storm seizoen en is de winter eigenlijk nooit echt goed doorgekomen. Dan maar snel naar een heerlijk voorjaar, hierbij komt de kans om je in te schrijven voor de tennislessen voor het zomerseizoen 2... Lees meer »

Contract met ltc zierikzee

Geschreven op

Maandagavond 26-2-2018 tijdens de Algemene Ledenvergadering van LTc Zierikzee heeft Johnny Quaak de overname van ATT bekend gemaakt, zich voorgesteld en het contract met LTC Zierikzee getekend. Veel leuke plannen voor het komende jaar! Op naar een prachtig tennisseizoen! Lees meer »

Active Tennis nieuws!

Geschreven op

Nieuwsbrief Active Tennis In deze nieuwsbrief Inschrijven zomerlessen Nieuw Cardiotennis bij ATT Bal en Slag / Maak kennis met tennis Open dagen Tenniskamp 2018 gaat door! Toernooien binnenkort Even voorstellen! Beste tennissers, vanaf 2018 neem ik het racket van Ronald van Slooten over en kom ik... Lees meer »

Johnny quaak nieuw gezicht att

Geschreven op

Wie is Johnny Quaak? Vanaf 2018 neem ik het racket van Ronald van Slooten over en kom ik als nieuw gezicht bij ATT. Mijn naam is Johnny Quaak, eigenaar van Tennisopleiding Just All Your Tennis, tennisser uit Burgh Haamstede en woonachtig te Kamperland. Lees meer »

Aruba

Geschreven op

Hallo tennisvrienden, Zoals jullie wellicht gehoord hebben, gaan wij komende zomer met ons gezin verhuizen naar Aruba. Een lang gekoesterde wens komt voor ons uit. Het plan is om een online business coaching bedrijf op te zetten waarbij we ons richten op vrouwen die een doorbraak nodig hebben. Lees meer »

Bal & slag 2017

Geschreven op

Vanaf 7 april gaan we weer van start met een nieuwe editie van Bal&slag bij LTC Zierikzee. Bij Bal & slag geven wij de kinderen de gelegenheid om op een leuke, speelse wijze kennis te maken met tennis. Elk jaar doen hier zo'n 30 tot 40 kinderen. Lees meer »

Volg ons op Facebook