arrow

Nieuws

Winter Dikke Toren Toernooi 2014!

Geschreven op

Over 3 weekjes is het weer zover. Het WDTT in Zierikzee. Het toernooi wordt met het jaar groter. Met 224 deelnemers die zich nu hebben ingeschreven lijkt het erop dat er records gesneuveld gaan worden. Op vrijdag is er een super gezellige feestavond met dit jaar 80's als thema. Lees meer »

Toernooien zijn leuk!

Geschreven op

Afgelopen kerstvakantie hebben veel kinderen en senioren worden meegedaan aan verschillende toernooien in de regio. Met wisselende successen, de wedstrijden zijn niet allemaal winnend afgesloten maar jullie hebben wel weer ervaring opgedaan wat je weer kan meenemen naar de volgende wedstrijd. Super! Lees meer »

Zwarte piet bouwt een feestje!

Geschreven op

Wat een Feest! Op woensdag 4 december was het dan zover! ATT zwarte pieten tennis! Wat is er nu leuker dan tennissen met zwarte pieten? Aan de ATT zwarte pieten clinic deden zo'n 35 kinderen mee. Met muziek, spel, tennis en uiteraard pepernoten was het een groot succes! Lees meer »

4 december Zwarte Pieten Tennis

Geschreven op

Op 4 december komt zwarte Piet tennissen in Sportcentrum Onderdak! Er is een clinic van 14u30 tot 1530 en clinic 2 is van 1530 tot 16u30. Tijdens deze clinics kunnen alle kids kennis maken met tennis en tennissen met de Tennis Piet! Iedereen is welkom, lid of geen lid, les of geen les. Lees meer »

Leuke Jeugd toernooitjes bij LTC Zierikzee!

Geschreven op

Op zondag 24 november organiseert LTC Zierikzee een enkeltoernooi: Event Rood (6 t/m 9 jaar) Event Oranje (7 t/m 11 jaar) Event Groen (10 t/m 12 jaar) Categorie 11 t/m 14 jaar Categorie 11 t/m 18 jaar. Zondag 8 december organiseren we een mixtoernooi voor categorie 11 t/m 14 jaar en categorie 11... Lees meer »

ATT Kids pakken prijzen in Oost Souburg!

Geschreven op

Deze week zijn een aantal kids in Oost-Souburg actief geweest. Uiteraard zijn we weer bere-trots op deze kanjers! De prestaties van Freek, Kimberly, Thijs, Niels en Elke zijn aan het eind beloond met grote bekers! En terecht! Gefeliciteerd met jullie overwinningen!! Grote Klasse! Lees meer »

Start Winterlessen 7 oktober!

Geschreven op

Het zomer seizoen is ten einde! We hebben weer een heerlijke tenniszomer gehad. Op 7 oktober beginnen de winterlessen weer van ATT. Net als vorige jaar gaan we ook dit jaar zowel binnen als buiten lesgeven gedurende de gehele winter. Lees meer »

TV Scelveringhe kiest voor ATT

Geschreven op

Vanaf vandaag is het officieel, ATT gaat volgend seizoen ook lesgeven op TV Scelveringhe in Renesse! Uiteraard zijn wij als ATT daar enorm trots op. Met de komst van ATT hopen we in Renesse het jeugdtennis weer een nieuwe impuls te geven. Lees meer »

Inschrijven voor de winterles kan tot 1 oktober!

Geschreven op

Nog even en dan zijn echt alle zomerlessen voorbij en kunnen we ons opmaken voor een prachtige tennis winter. Vele van jullie hebben deze zomer en/of afgelopen winter tennislessen gevolgd bij ATT. Nu de wedstrijdperiode en het zomerseizoen weer bijna afgelopen zijn, kunnen we nu de technische fas... Lees meer »

Binnen of Buiten les, beide opties kan!

Geschreven op

Het lijkt wel of de herfst zijn intrede heeft gemaakt. Tijd om na te denken over de wintertennislessen! Vanaf 1 september is de inschrijving voor de winterlessen weer open. Om deze winter aan de nodige tennisvitamine te komen zijn er twee opties, buiten lessen bij LTC Zierikzee of TV Duiveland of... Lees meer »

Volg ons op Facebook