arrow

Nieuws

Programma Profdagen bekend!

Geschreven op

Volgende week is het zover, woensdag, donderdag en vrijdag beleef je het leven van een proftennisser. Zoals je waarschijnlijk wel weet bestaat het leven van een proftennisser niet uit tennistraining alleen. In deze 3 dagen laten we je zien wat er allemaal nodig is om te tennissen op het hoogste n... Lees meer »

Beleef het leven van de tennis Prof @ltc Zierikzee

Geschreven op

Leven als een prof @ltc Zierikzee" Ben jij tussen de 8 en 17 jaar oud en heb je zin om als een echte prof te trainen, schrijf je dan in voor de profdagen! Op 5,6 en 7 maart organiseren wij op LTC Zierikzee de Profdagen met als Thema "Leven als een Prof" Wil je meer informatie? Lees meer »

Inschrijving zomerlessen is open!

Geschreven op

Afgelopen week stond in het teken van het WDTT op LTC Zierikzee! Vele leerlingen hebben zich daar van zijn/haar beste kant laten zien. Ik heb genoten van de wedstrijden, het fanatisme maar ook de gezelligheid! Zoals ieder jaar start de inschrijving van de zomerlessen direct na het WDTT. Lees meer »

Winter Dikke Toren Toernooi 2014!

Geschreven op

Over 3 weekjes is het weer zover. Het WDTT in Zierikzee. Het toernooi wordt met het jaar groter. Met 224 deelnemers die zich nu hebben ingeschreven lijkt het erop dat er records gesneuveld gaan worden. Op vrijdag is er een super gezellige feestavond met dit jaar 80's als thema. Lees meer »

Toernooien zijn leuk!

Geschreven op

Afgelopen kerstvakantie hebben veel kinderen en senioren worden meegedaan aan verschillende toernooien in de regio. Met wisselende successen, de wedstrijden zijn niet allemaal winnend afgesloten maar jullie hebben wel weer ervaring opgedaan wat je weer kan meenemen naar de volgende wedstrijd. Super! Lees meer »

Zwarte piet bouwt een feestje!

Geschreven op

Wat een Feest! Op woensdag 4 december was het dan zover! ATT zwarte pieten tennis! Wat is er nu leuker dan tennissen met zwarte pieten? Aan de ATT zwarte pieten clinic deden zo'n 35 kinderen mee. Met muziek, spel, tennis en uiteraard pepernoten was het een groot succes! Lees meer »

4 december Zwarte Pieten Tennis

Geschreven op

Op 4 december komt zwarte Piet tennissen in Sportcentrum Onderdak! Er is een clinic van 14u30 tot 1530 en clinic 2 is van 1530 tot 16u30. Tijdens deze clinics kunnen alle kids kennis maken met tennis en tennissen met de Tennis Piet! Iedereen is welkom, lid of geen lid, les of geen les. Lees meer »

Leuke Jeugd toernooitjes bij LTC Zierikzee!

Geschreven op

Op zondag 24 november organiseert LTC Zierikzee een enkeltoernooi: Event Rood (6 t/m 9 jaar) Event Oranje (7 t/m 11 jaar) Event Groen (10 t/m 12 jaar) Categorie 11 t/m 14 jaar Categorie 11 t/m 18 jaar. Zondag 8 december organiseren we een mixtoernooi voor categorie 11 t/m 14 jaar en categorie 11... Lees meer »

ATT Kids pakken prijzen in Oost Souburg!

Geschreven op

Deze week zijn een aantal kids in Oost-Souburg actief geweest. Uiteraard zijn we weer bere-trots op deze kanjers! De prestaties van Freek, Kimberly, Thijs, Niels en Elke zijn aan het eind beloond met grote bekers! En terecht! Gefeliciteerd met jullie overwinningen!! Grote Klasse! Lees meer »

Start Winterlessen 7 oktober!

Geschreven op

Het zomer seizoen is ten einde! We hebben weer een heerlijke tenniszomer gehad. Op 7 oktober beginnen de winterlessen weer van ATT. Net als vorige jaar gaan we ook dit jaar zowel binnen als buiten lesgeven gedurende de gehele winter. Lees meer »

Volg ons op Facebook