arrow

Nieuws

Krukel toernooi! Schrijf je snel in!

Geschreven op

Bru-Ten organiseert voor de jeugd in de periode 10 t/m 14 juni het "KRUKEL-toernooi". Ditbetreft een open jeugd toernooi, waarbij de kleinere tennissers in de leeftijd t/m 8 "categorie rood" en in de leeftijd t/m 10 "categorie oranje" in kunnen schrijven via www.tenniskids.toernooi.nl. Lees meer »

O zo speel je dubbels....

Geschreven op

Wil je ook nog inspiratie voor aanstaande zaterdag tijdens de competitie wedstrijden? Bekijk dit filmpje en laat je inspireren! Veel plezier en succes zaterdag en zondag tijdens de competitie! Lees meer »

District jeugd kampioenschappen

Geschreven op

Lees meer »

Open Jeugdtoernooi Renesse

Geschreven op

In de eerste week van de meivakantie wordt in Renesse het 4-daagse jeugdtoernooi Kidsweek Renesse georganiseerd van woensdag 30 april tot en met zaterdag 3 mei. Er wordt gespeeld in de categorie├źn groen 10 tm 12 en geel 11 tm 14 en tm 17 jaar. Lees meer »

Thema feestavond ATT tenniskamp bekend!

Geschreven op

De voorbereidingen voor het ATT tenniskamp zijn in volle gang. Ook dit jaar is er weer een Bonte avond! Het thema van deze avond is: Regenboog! Dus haal je kleurige shirts, mutsen, brillen, pruiken maar uit de kast! We verwachten dat ieder kind, die mee gaat met ATT, meedoet aan deze super knotsg... Lees meer »

Schooltennis bij 't Staepel'of in Renesse

Geschreven op

Om TV Scelveringhe in Renesse onder de aandacht de te krijgen van de jeugd hebben we gisteren een super leuke tennisochtend georganiseerd voor de kids van groep 1 t/m 6. Wat een leuke activiteit! Om een vervolg te geven aan de schooltennis clinic hebben de kinderen de mogelijkheid om op maandag t... Lees meer »

Jeugd toernooi TV Scelveringhe!!

Geschreven op

TV Scelveringhe, de tennisvereniging in Renesse, organiseert dit jaar voor het eerst het Jeugdtoernooi Kidsweek Renesse van woensdag 30 april t/m zaterdag 3 mei. Dit toernooi vindt plaats in de Kindervakantieweek, een week waarin van alles te doen is in Renesse. Lees meer »

Spelletjesavonden op T.V. Duiveland

Geschreven op

T.V. Duiveland organiseert 1 keer per maand een spelletjesavond! En super gezellig, leuke activiteit voor de jeugd. Er worden dan allerlei spelletjes gedaan op de baan met en zonder racket en bal. Op deze super avond kunnen ook kinderen van andere verenigingen komen om mee te doen! Lees meer »

ATT Nieuwsbrief!

Geschreven op

Deze keer in de ATT nieuwsbrief: Inschrijving zomertraining 2014 Den Haene nu ook ATT vereniging! Veel tennis de komende tijd op Schouwen-Duiveland Tenniskamp Vlijmen 13 t/m 19 juli 2014 ATT op het strand Profdagen groot succes! Bekijk de volledige nieuwsbrief! Lees meer »

ATT komt ook lesgeven op Ltc Den Haene

Geschreven op

Vanaf 11 april gaat Active Tennis Tennisopleiding (ATT) nu ook lesgeven op Ltc Den Haene. Naast Ltc Zierikzee, Ltc Scharendijke, Tv Duiveland, Ltc Bru-Ten en Ltc Scelveringhe, nu ook Ltc Den Haene! Uiteraard zijn wij als ATT daar enorm trotsop. Lees meer »

Volg ons op Facebook