arrow

Nieuws

Open Jeugdtoernooi Renesse

Geschreven op

In de eerste week van de meivakantie wordt in Renesse het 4-daagse jeugdtoernooi Kidsweek Renesse georganiseerd van woensdag 30 april tot en met zaterdag 3 mei. Er wordt gespeeld in de categorie├źn groen 10 tm 12 en geel 11 tm 14 en tm 17 jaar. Lees meer »

Thema feestavond ATT tenniskamp bekend!

Geschreven op

De voorbereidingen voor het ATT tenniskamp zijn in volle gang. Ook dit jaar is er weer een Bonte avond! Het thema van deze avond is: Regenboog! Dus haal je kleurige shirts, mutsen, brillen, pruiken maar uit de kast! We verwachten dat ieder kind, die mee gaat met ATT, meedoet aan deze super knotsg... Lees meer »

Schooltennis bij 't Staepel'of in Renesse

Geschreven op

Om TV Scelveringhe in Renesse onder de aandacht de te krijgen van de jeugd hebben we gisteren een super leuke tennisochtend georganiseerd voor de kids van groep 1 t/m 6. Wat een leuke activiteit! Om een vervolg te geven aan de schooltennis clinic hebben de kinderen de mogelijkheid om op maandag t... Lees meer »

Jeugd toernooi TV Scelveringhe!!

Geschreven op

TV Scelveringhe, de tennisvereniging in Renesse, organiseert dit jaar voor het eerst het Jeugdtoernooi Kidsweek Renesse van woensdag 30 april t/m zaterdag 3 mei. Dit toernooi vindt plaats in de Kindervakantieweek, een week waarin van alles te doen is in Renesse. Lees meer »

Spelletjesavonden op T.V. Duiveland

Geschreven op

T.V. Duiveland organiseert 1 keer per maand een spelletjesavond! En super gezellig, leuke activiteit voor de jeugd. Er worden dan allerlei spelletjes gedaan op de baan met en zonder racket en bal. Op deze super avond kunnen ook kinderen van andere verenigingen komen om mee te doen! Lees meer »

ATT Nieuwsbrief!

Geschreven op

Deze keer in de ATT nieuwsbrief: Inschrijving zomertraining 2014 Den Haene nu ook ATT vereniging! Veel tennis de komende tijd op Schouwen-Duiveland Tenniskamp Vlijmen 13 t/m 19 juli 2014 ATT op het strand Profdagen groot succes! Bekijk de volledige nieuwsbrief! Lees meer »

ATT komt ook lesgeven op Ltc Den Haene

Geschreven op

Vanaf 11 april gaat Active Tennis Tennisopleiding (ATT) nu ook lesgeven op Ltc Den Haene. Naast Ltc Zierikzee, Ltc Scharendijke, Tv Duiveland, Ltc Bru-Ten en Ltc Scelveringhe, nu ook Ltc Den Haene! Uiteraard zijn wij als ATT daar enorm trotsop. Lees meer »

Programma Profdagen bekend!

Geschreven op

Volgende week is het zover, woensdag, donderdag en vrijdag beleef je het leven van een proftennisser. Zoals je waarschijnlijk wel weet bestaat het leven van een proftennisser niet uit tennistraining alleen. In deze 3 dagen laten we je zien wat er allemaal nodig is om te tennissen op het hoogste n... Lees meer »

Beleef het leven van de tennis Prof @ltc Zierikzee

Geschreven op

Leven als een prof @ltc Zierikzee" Ben jij tussen de 8 en 17 jaar oud en heb je zin om als een echte prof te trainen, schrijf je dan in voor de profdagen! Op 5,6 en 7 maart organiseren wij op LTC Zierikzee de Profdagen met als Thema "Leven als een Prof" Wil je meer informatie? Lees meer »

Inschrijving zomerlessen is open!

Geschreven op

Afgelopen week stond in het teken van het WDTT op LTC Zierikzee! Vele leerlingen hebben zich daar van zijn/haar beste kant laten zien. Ik heb genoten van de wedstrijden, het fanatisme maar ook de gezelligheid! Zoals ieder jaar start de inschrijving van de zomerlessen direct na het WDTT. Lees meer »

Volg ons op Facebook