arrow

Nieuws

22 februari tenniskids Rood en Oranje event

Geschreven op

Lees meer »

Open Jeugdtoernooi @ Ltc Zierikzee

Geschreven op

OPEN JEUGDTOERNOOI (19 – 22 FEBRUARI) BIJ LTC ZIERIKZEE Van donderdag 19 februari t/m zondag 22 februari organiseert LTC Zierikzee (buiten) een open jeugdtoernooi. Je kunt je inschrijven voor enkelspel en/of dubbelspel in de categorieën 10 – 12 jaar, 11 – 14 jaar en 11 – 18 jaar. Op de vr Lees meer »

Cardiotennis, moet je doen!

Geschreven op

ATT heeft als goede voornemen om in januari te starten met cardiotennis. Een relatief nieuw concept en uniek op Schouwen-Duiveland. Met mijn achtergrond als fysiotherapeut weet ik hoe belangrijk verantwoord trainen is. Wat is CardioTennis? Lees meer »

Voorjaarscompetitie nu al inschrijven!

Geschreven op

Jullie willen toch ook weer competitie spelen in het voorjaar? Je kan je nu alweer opgeven voor de Worldtour 2015 Voor de World Tour rood, oranje en groen (jeugdcompetitie t/m 12 jaar) kan weer ingeschreven worden. Rood en oranje speeldagen op zondag zijn 8 maart, 6 april, 3 mei, 7 juni, 5 juli,... Lees meer »

Inschrijving Winterlessen is open!

Geschreven op

Nog even en dan zijn echt alle zomerlessen voorbij en kunnen we ons opmaken voor een prachtige tennis winter. Vele van jullie hebben deze zomer en/of afgelopen winter tennislessen gevolgd bij ATT. Nu de wedstrijdperiode en het zomerseizoen weer bijna afgelopen zijn, kunnen we nu de technische fas... Lees meer »

Mini-maxi toernooi

Geschreven op

Om je aan te melden voor het Mini-Maxi toernooitje op ZATERDAG 6 september. Inmiddels hebben zich al 11 koppeltjes opgegeven, maar er kunnen er nog meer bij. We zoeken met namenog kinderen in de leeftijd 7-8-9-10 jaar. Leeftijd van de Maxi is wel interessant (om te weten), maar niet belangrijk! Lees meer »

Mini kamp en weekend toernooi op LTC Zierikzee

Geschreven op

Mini kamp @ltc Zierikzee!! In het weekend van 30 & 31 augustus organiseert LTC Zierikzee een open jeugdtoernooi voor mix- en dubbelspel. Je kunt je inschrijven voor de categorie 11- 14 jaar en 11 – 18 jaar. Op het terrein van onze vereniging kun je dan samen met je maatje overnachten in je eigen... Lees meer »

Krukel toernooi! Schrijf je snel in!

Geschreven op

Bru-Ten organiseert voor de jeugd in de periode 10 t/m 14 juni het "KRUKEL-toernooi". Ditbetreft een open jeugd toernooi, waarbij de kleinere tennissers in de leeftijd t/m 8 "categorie rood" en in de leeftijd t/m 10 "categorie oranje" in kunnen schrijven via www.tenniskids.toernooi.nl. Lees meer »

O zo speel je dubbels....

Geschreven op

Wil je ook nog inspiratie voor aanstaande zaterdag tijdens de competitie wedstrijden? Bekijk dit filmpje en laat je inspireren! Veel plezier en succes zaterdag en zondag tijdens de competitie! Lees meer »

District jeugd kampioenschappen

Geschreven op

Lees meer »

Volg ons op Facebook