arrow

Nieuws

ATT tenniszomer 2016

Geschreven op

Inschrijving zomer lessen 2016 De inschrijving voor de tennislessen voor de zomer 2016 is weer open. Leden van de verenigingenkunnen zich inschrijven via deze Link. Op de website staat op welke dagen we waar lesgeven! We hopen alle inschrijvingen voor 18 maart binnen te hebben zodat we nog even d... Lees meer »

Pieten komen tennissen bij ATT!

Geschreven op

Zie je je ook al met een van de Pieten tennissen? Word je daar ook zo blij van? Dan heb ik goed nieuws; Ik heb gehoord dat woensdag 2 december zwarte Piet bij Laco komt om mee te tennissen met de kinderen. Vanaf 13u00 organiseren we een tennis instuif voor alle kinderen, lid of geen lid, jong en... Lees meer »

Krukeltoernooi 10 juni t/m 13 juni!

Geschreven op

Krukeltoernooi! Yes, er is weer een leuk toernooi! LTC Bru-ten organiseert voor de jeugd het "KRUKEL-toernooi". De inschrijving is inmiddels geopend. Het toernooi vindt plaats in de periode 10 juni t/m 13 juni. Dit betreft een open jeugd toernooi, waarbij de kleinere tennissers in de leeftijd t/m... Lees meer »

22 februari tenniskids Rood en Oranje event

Geschreven op

Lees meer »

Open Jeugdtoernooi @ Ltc Zierikzee

Geschreven op

OPEN JEUGDTOERNOOI (19 – 22 FEBRUARI) BIJ LTC ZIERIKZEE Van donderdag 19 februari t/m zondag 22 februari organiseert LTC Zierikzee (buiten) een open jeugdtoernooi. Je kunt je inschrijven voor enkelspel en/of dubbelspel in de categorieën 10 – 12 jaar, 11 – 14 jaar en 11 – 18 jaar. Op de vr Lees meer »

Cardiotennis, moet je doen!

Geschreven op

ATT heeft als goede voornemen om in januari te starten met cardiotennis. Een relatief nieuw concept en uniek op Schouwen-Duiveland. Met mijn achtergrond als fysiotherapeut weet ik hoe belangrijk verantwoord trainen is. Wat is CardioTennis? Lees meer »

Voorjaarscompetitie nu al inschrijven!

Geschreven op

Jullie willen toch ook weer competitie spelen in het voorjaar? Je kan je nu alweer opgeven voor de Worldtour 2015 Voor de World Tour rood, oranje en groen (jeugdcompetitie t/m 12 jaar) kan weer ingeschreven worden. Rood en oranje speeldagen op zondag zijn 8 maart, 6 april, 3 mei, 7 juni, 5 juli,... Lees meer »

Inschrijving Winterlessen is open!

Geschreven op

Nog even en dan zijn echt alle zomerlessen voorbij en kunnen we ons opmaken voor een prachtige tennis winter. Vele van jullie hebben deze zomer en/of afgelopen winter tennislessen gevolgd bij ATT. Nu de wedstrijdperiode en het zomerseizoen weer bijna afgelopen zijn, kunnen we nu de technische fas... Lees meer »

Mini-maxi toernooi

Geschreven op

Om je aan te melden voor het Mini-Maxi toernooitje op ZATERDAG 6 september. Inmiddels hebben zich al 11 koppeltjes opgegeven, maar er kunnen er nog meer bij. We zoeken met namenog kinderen in de leeftijd 7-8-9-10 jaar. Leeftijd van de Maxi is wel interessant (om te weten), maar niet belangrijk! Lees meer »

Mini kamp en weekend toernooi op LTC Zierikzee

Geschreven op

Mini kamp @ltc Zierikzee!! In het weekend van 30 & 31 augustus organiseert LTC Zierikzee een open jeugdtoernooi voor mix- en dubbelspel. Je kunt je inschrijven voor de categorie 11- 14 jaar en 11 – 18 jaar. Op het terrein van onze vereniging kun je dan samen met je maatje overnachten in je eigen... Lees meer »

Volg ons op Facebook