arrow

Nieuws

TV Scelveringhe kiest voor ATT

Geschreven op

Vanaf vandaag is het officieel, ATT gaat volgend seizoen ook lesgeven op TV Scelveringhe in Renesse! Uiteraard zijn wij als ATT daar enorm trots op. Met de komst van ATT hopen we in Renesse het jeugdtennis weer een nieuwe impuls te geven. Lees meer »

Inschrijven voor de winterles kan tot 1 oktober!

Geschreven op

Nog even en dan zijn echt alle zomerlessen voorbij en kunnen we ons opmaken voor een prachtige tennis winter. Vele van jullie hebben deze zomer en/of afgelopen winter tennislessen gevolgd bij ATT. Nu de wedstrijdperiode en het zomerseizoen weer bijna afgelopen zijn, kunnen we nu de technische fas... Lees meer »

Binnen of Buiten les, beide opties kan!

Geschreven op

Het lijkt wel of de herfst zijn intrede heeft gemaakt. Tijd om na te denken over de wintertennislessen! Vanaf 1 september is de inschrijving voor de winterlessen weer open. Om deze winter aan de nodige tennisvitamine te komen zijn er twee opties, buiten lessen bij LTC Zierikzee of TV Duiveland of... Lees meer »

start tennislessen 12 augustus

Geschreven op

Volgende week starten overal de tennislessen weer! Ook op LTC Zierikzee. De planners van het veteranen toernooi hebben rekening kunnen houden met onze lestijden. Alleen op de maandag wordt er door Jasper en Ronald tot 1730 getraind. Lees meer »

Tropisch tennis weer!

Geschreven op

Vandaag en morgen, 18 en 19 juni, de eerste tropische dagen van het jaar! De tennislessen gaan gewoon door maar neem wat te drinken mee, petje of zonneklep. Gisteren zijn we belaagd door de muggen dus een muggen stick is geen overbodige luxe! Lees meer »

KidsToss Scharendijke

Geschreven op

Wil je ook Fun, plezier en lol maken op het tennispark? Kom dan naar de Kidstoss in Scharendijke! Lees meer »

Wederom geslaagde eilandelijke Kids Toss!

Geschreven op

Bruinisse – Na een geslaagde eerste eilandelijke toss in april inRenesse, was het zaterdag 18 mei de beurt aan Bru-Ten uit Bruinisse om eensportieve tennismiddag te organiseren. De tennisjeugd van heelSchouwen-Duiveland speelde met elkaar gezellig een aantal partijtjes. Deopkomst was fantastisch. 3 Lees meer »

mini-maxi toernooi LTC Zierikzee!

Geschreven op

De inschrijving van het gezellige Mini-Maxi op LTC Zierikzee is geopend. Op vrijdag 24 mei is dit gezellig evenement! Een leuke gelegeheid om samen met een zoon/dochter, neefje/nichtje, buurmeisje/-jongen of gewoon een kennisje een potje te tennissen. Onder het motto van: Lees meer »

Coole ATT sweater

Geschreven op

Op 23 mei gaan we weer ATT hooded sweaters bestellen. De ATT hooded sweaters kosten €25,00. Wil je er ook nog eentje? Laat het me weten en stuur me een mailtje. Klik hier. Lees meer »

Clubkampioenschappen LTC Scharendijke Senioren en Jeugd

Geschreven op

De JEUGD en SENIOREN Clubkampioenschappen van 18 mei t/m 02 juni 2013 Het is weer zover, de clubkampioenschappen voor de JEUGD en SENIOREN staan voor de deur. Dit jaar zullen de clubkampioenschappen gehouden worden van 18 mei t/m 2 juni 2013. Lees meer »

Volg ons op Facebook