arrow

Nieuws

start tennislessen 12 augustus

Geschreven op

Volgende week starten overal de tennislessen weer! Ook op LTC Zierikzee. De planners van het veteranen toernooi hebben rekening kunnen houden met onze lestijden. Alleen op de maandag wordt er door Jasper en Ronald tot 1730 getraind. Lees meer »

Tropisch tennis weer!

Geschreven op

Vandaag en morgen, 18 en 19 juni, de eerste tropische dagen van het jaar! De tennislessen gaan gewoon door maar neem wat te drinken mee, petje of zonneklep. Gisteren zijn we belaagd door de muggen dus een muggen stick is geen overbodige luxe! Lees meer »

KidsToss Scharendijke

Geschreven op

Wil je ook Fun, plezier en lol maken op het tennispark? Kom dan naar de Kidstoss in Scharendijke! Lees meer »

Wederom geslaagde eilandelijke Kids Toss!

Geschreven op

Bruinisse – Na een geslaagde eerste eilandelijke toss in april inRenesse, was het zaterdag 18 mei de beurt aan Bru-Ten uit Bruinisse om eensportieve tennismiddag te organiseren. De tennisjeugd van heelSchouwen-Duiveland speelde met elkaar gezellig een aantal partijtjes. Deopkomst was fantastisch. 3 Lees meer »

mini-maxi toernooi LTC Zierikzee!

Geschreven op

De inschrijving van het gezellige Mini-Maxi op LTC Zierikzee is geopend. Op vrijdag 24 mei is dit gezellig evenement! Een leuke gelegeheid om samen met een zoon/dochter, neefje/nichtje, buurmeisje/-jongen of gewoon een kennisje een potje te tennissen. Onder het motto van: Lees meer »

Coole ATT sweater

Geschreven op

Op 23 mei gaan we weer ATT hooded sweaters bestellen. De ATT hooded sweaters kosten €25,00. Wil je er ook nog eentje? Laat het me weten en stuur me een mailtje. Klik hier. Lees meer »

Clubkampioenschappen LTC Scharendijke Senioren en Jeugd

Geschreven op

De JEUGD en SENIOREN Clubkampioenschappen van 18 mei t/m 02 juni 2013 Het is weer zover, de clubkampioenschappen voor de JEUGD en SENIOREN staan voor de deur. Dit jaar zullen de clubkampioenschappen gehouden worden van 18 mei t/m 2 juni 2013. Lees meer »

Clubkampioenschappen Tv Duiveland Senioren

Geschreven op

Van 10 tot en 23 juni 2013 worden de clubkampioenschappen Senioren enkel en dubbel gehouden. Schrijf je snel in, niet alleen voor de dubbel maar ook voor de enkel! Meedoen en gezelligheid staan voorop bij Clubkampioenschappen. De inschrijving is geopend. Inschrijven is mogelijk tot 2 juni as. Lees meer »

Uitwisseling ATT vs Stellendam/Ouddorp

Geschreven op

Op9 juni vind er een uitwisseling plaats voor de jeugd van 8 t/m 17 jaar.Deze uitwisseling is voor alle kinderen op de verenigingen waar ATT lesgeeft. Dus Bru-Ten, TV Duiveland, LTC Scharendijke en LTC Zierikzee. De uitwisseling is op LTC Zierikzee. Lees meer »

Tennistoernooi Arnemuiden

Geschreven op

In de week van zaterdag 18 mei tot en met zaterdag 25 mei organiseert tennisvereniging L.T.C. "De Schenge” uit Arnemuiden voor de zesde maal het Jeugd Tennistoernooi Arnemuiden. Het tennistoernooi staat open voor alle jeugdleden uit de regio Zeeland en daarbuiten waarbij gespeeld wordt in vijf le... Lees meer »

Volg ons op Facebook